Uusi täällä? Rekisteröidy Onko sinulla tili?

Alistuvaa naista palvelussuhteeseen

Etsitään palvelussuhteeseen kokonaisvaltaisesti alistuvaa nuorta naista, kokoaikaiseksi ”kotiapulaiseksi”. Mikäli sinä nautit palvelemisesta, olet tottelevainen ja nöyrä, sekä haluat tuntea itsesi tärkeäksi hyvännäköisen ja mukavan avoparin elämässä, niin jatka ilmoituksen lukemista.

Tahdomme, että asut meillä palveluksessa ollessasi ja olet sen myötä käytettävissä vuorokauden ympäri.
Aluksi voimme sopia vaikka muutaman päivän palvelussuhteen ikään kuin koeaikana ja sen myötä katsomme molemminpuolista tyytyväisyyttä. Jatkosta ja jaksojen pituudesta sovimme yhdessä ja ne voivat olla muutamia päiviä kerrallaan tietyin väliajoin.

Meiltä saat ruuan, katon pääsi päälle ja myös vapautta liikkua pois asunnosta tarkemmin sovittuina ajankohtina vaikkapa ostoksille, tai muille kauppa- sekä asiointikäynneille.

Me käymme molemmat päivisin töissä, joten sen myötä sinulla on aikaa pitää kotimme siistinä, sekä saat samalla mahdollisesti myös omaa aikaa. Tänä aikana olet kuitenkin myös meidän päätäntävaltamme alla, joten sinun pitää hyväksyä kanssamme sovitut säännöt, sekä osata omatoimisesti noudattaa niitä. Päätämme mielellämme myös pukeutumisestasi, saat kuitenkin pitää itselläsi omat vaatteet; paitsi jos yhdessä löydämme sinulle hyvän kokoaikaisen palvelusasun, jota kodissa ollessamme saat käyttää.

Toivomme sinulta löytyvän siis täysvaltaista sitoutumista, nöyryyttä, reippautta, ahkeruutta, tunnollisuutta, sekä sellaista alistuvaa luonnetta, että niskurointiin sinulle ei tule tarvetta.
Luonamme tulet taatusti tuntemaan olosi tarpeelliseksi, sekä tarpeesi tyydytetyiksi.

Me olemme nuori, alle 30-vuotias, hyvännäköinen, sosiaalinen ja mukava avopari Porista. Lisää tietoa meistä saat kysymällä.

Toivomme myös paikkaa hakiessasi sinun kertovasi tämän hetkisestä tilanteestasi, itsestäsi omin sanoin, sekä ajatuksista ja omasta mahdollisuudestasi pärjätä suoritettavassa tehtävässä.

Viimeinen vierailu: Näkyy vain käyttäjille!

Kirjaudu 100% ILMAISEKSI ja Pysy Jutussa

Liity Ilmainen Nyt

Ulkonäkö

VartalotaideSopusuhtainen

Tilanne

Seurustelu statusSuhteessa
AsumismuotoKaikki on rauhallista

Koulutus

TyöelämäKokopäiväinen

Etsin

Täydellinen osumaniAlistuva, nöyrä, kuuliainen, ahkera ja tottelevainen

BDSM Mieltymykset

KiihotunKaikki kiinnostaa
elämäntyyliTäydellinen Domina aina

Fetissit

FetissitKorkeat korot, Pitsit / Seksiasut, Lääkärileikit, Pikkarit, Sukkanauhat

Seksuaaliset Aktiviteetit

Nautin seksistä:Muutaman kerran viikossa

Seksuaaliset Kiinnostuksenkohteet

Suuseksi onSe on suosikkini
Seksilelut:Anaalileikit, Dildot/Vibraattorit
"Ei Rajoja":Uloste, Näkyvät jäljet, neulat, liiallinen kipu